Insights Personprofil og workshops

Du leverer bedre resultater når du kender dig selv

Er du helt klar over hvor du er stærk? Og ved du på hvilke områder du skal være opmærksom på, for at performe på et højt niveau? Med en personprofil får du dybere indsigt i dine egne og dine kollegers præferencer og handlingsmønstre. Det hjælper dig til at skabe stærke og effektive bånd til andre mennesker og det forbedrer din evne til at tilpasse dig de udfordringer, du møder på vejen.

  • Forstå dig selv og dine reaktioner
  • Udvikle dine samarbejdsevner
  • Forbedre dine kommunikative kompetencer
  • Skabe bedre personlige og professionelle relationer

Certificerede Insights Personprofiler

Jeg er Insights Discovery akkrediteret, Sales Effectiveness og Full Circle certificeret. Derfor kan jeg levere personprofiler og de workshops der følger med, for at hjælpe dig med at blive skarpere på hvor du er dygtig, og hvor du kan forbedre dig, for at opnå bedre resultater.

Du får blandt andet en 20-siders personprofil efter den første workshop om personlig effektivitet. Personprofilen identificerer de personlige styrker og egenskaber, som du kan drage fordel af at udvikle. Hver profil er inklusiv udviklingsforslag, som alle er umiddelbart anvendelige i praksis. Yderligere kapitler er tilgængelige som støtte til læring og udvikling på en bred vifte af områder.

Insights Discovery Workshops sikrer personlig effektivitet

Når du har været gennem det første forløb om personlig effektivitet og har fået en Insights Personprofil, kan du begynde at arbejde målrettet med at udvikle dig på forskellige områder. Sammen kan vi tilrettelægge workshops for de områder, som du er mest interesseret i.

De mest efterspurgte workshops omhandler flere tips til personlig effektivitet men også masser af mere specifikke områder.

  • Tilpasning og kommunikation: Lær at tilpasse din kommunikation til andre profiltyper end din egen.
  • Identificering af andres stil: Sådan identificerer du andre personers profiler, og tilpasser dig dem.
  • Teamets interne relationer: Opbyg en sund kemi i dit team og maksimer udbyttet af jeres samarbejde.