HR-Partnerydelser

Vil du sætte fart på dit it-projekt?

Facilitering og projektledelse

Har du et projekt hvor flere parter, for eksempel eksterne leverandører, skal arbejde sammen og nå stramme deadlines? Så kan det være sundt at få friske og erfarne øjne på processerne og sikre fremdrift. Som Product Manager hos TDC Hosting arbejdede jeg ofte sammen med store internationale virksomheder, der i fællesskab skulle levere komplekse løsninger. Derfor ved jeg hvor ofte et projekt kan køre skævt og hvor vigtigt det kan være at få opsat effektiv styring. Det kan jeg også hjælpe din virksomhed med.

Udarbejdelse af businesscases

Det er altid svært at sætte de rigtige rammer for et it-projekt, men en businesscase er et godt sted at begynde. Det er svært at beregne ROI/TCO fornuftigt og at sikre at projektet er en del af visionen og ikke åben for debat. Det er vigtigt at få kvantificeret fordelene og sætte de rigtige parametre op, så business casen holder hvad den lover, når projektet er gennemført.

Det kan også være du allerede har en businesscase under udarbejdelse, som du har brug for sparring og input til, for at sikre dig , at du har været hele vejen rundt om dit projekt. Så hvis du har du brug for erfarne øjne på en business case, så lad mig hjælpe med at sikre at den holder vand.

Rapportering og opfølgning

Hvornår er et it-projekt en succes? Det ved du når du har en solid businesscase, og et godt apparat på plads til at håndtere rapportering. Du kan ikke måle på dit projekt, hvis du ikke tænker til rapporteringen ind fra begyndelsen. Jeg kan hjælpe med tips og ideer til at få sat rammerne rigtigt op fra begyndelsen.